pasta jajeczna ze szczypiorkiem
Śniadania,  Wielkanoc

Pasta jajeczna ze szczypiorkiem

Prosta i bardzo szybka do wykonania pasta jajeczna ze szczypiorkiem to idealna opcja na kanapki na śniadanie czy kolację. Smakuje zarówno dzieciom jak i dorosłym. Spróbuj koniecznie!

Pasta ta jest idealna jeśli nie wiesz co zrobić z malowanymi jajkami, które zostały z Wielkanocy 😉

Pasta jajeczna ze szczypiorkiem

  • 8 jajek ugotowanych na twardo
  • 2 łyżeczki musztardy
  • 2 łyżki majonezu
  • łyżka jogurtu naturalnego
  • pęczek szczypiorku
  • pieprz, sól do smaku

Jajka posiekaj w kostkę, dodaj majonez, jogurt naturalny oraz posiekany szczypiorek.
Dopraw pieprzem i solą do smaku.
I tyle!
Proste i smaczne – najlepiej!

pasta jajeczna ze szczypiorkiem

Wypróbuj inne śniadaniowe propozycje z mojego bloga – kliknij tutaj.

Jeśli chcesz mnie bliżej poznać zapraszam Cię na mój profil na Instagramie, gdzie codziennie dzielę się kulinarnymi inspiracjami i nie tylko 😉 Do zobaczenia!

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *