Pasta jajeczna z tuńczykiem
Proste przepisy to coś co lubię – wiadomo nie od dziś 😉 Zatem przed Wami prosta i szybka do wykonania pasta jajeczna z tuńczykiem. Idealnie sprawdzi się na śniadanie czy kolację i urozmaici zwyczajne kanapki.
Zapraszam!
Pasta jajeczna z tuńczykiem
Składniki:
- 8 jajek na twardo
- puszka tuńczyka w sosie własnym
- łyżka majonezu
- łyżka jogurtu naturalnego
- pieprz
- pęczek szczypiorku
Tuńczyka odsącz z zalewy, rozdrobnić widelcem. Jajka posiekaj, dodaj majonez, jogurt, pieprz i posiekany szczypiorek.
Wymieszaj i już gotowe!
Smacznego!
Film krok po kroku możesz zobaczyć tutaj.
Kółko do krojenia jajek i warzyw widoczne na filmie kupisz tutaj.
Wypróbuj inne moje propozycje z kategorii ŚNIADANIA.
Jeśli chcesz mnie bliżej poznać zapraszam Cię na mój profil na Instagramie, gdzie codziennie dzielę się kulinarnymi inspiracjami i nie tylko 😉 Do zobaczenia!
Wpis zawiera linki afiliacyjne do programu Allegro Polecam – kupując bezpośrednio poprzez link wspierasz działanie mojej strony za co bardzo Ci dziękuję. Dzięki Twojemu wsparciu mogę się rozwijać i tworzyć dla Ciebie nowe przepisy.