pasta jajeczna z tuńczykiem
Śniadania

Pasta jajeczna z tuńczykiem

Proste przepisy to coś co lubię – wiadomo nie od dziś 😉 Zatem przed Wami prosta i szybka do wykonania pasta jajeczna z tuńczykiem. Idealnie sprawdzi się na śniadanie czy kolację i urozmaici zwyczajne kanapki.
Zapraszam!

Pasta jajeczna z tuńczykiem

Składniki:

  • 8 jajek na twardo
  • puszka tuńczyka w sosie własnym
  • łyżka majonezu
  • łyżka jogurtu naturalnego
  • pieprz
  • pęczek szczypiorku

Tuńczyka odsącz z zalewy, rozdrobnić widelcem. Jajka posiekaj, dodaj majonez, jogurt, pieprz i posiekany szczypiorek.
Wymieszaj i już gotowe!

Smacznego!

Film krok po kroku możesz zobaczyć tutaj.

Kółko do krojenia jajek i warzyw widoczne na filmie kupisz tutaj.

Wypróbuj inne moje propozycje z kategorii ŚNIADANIA.

Jeśli chcesz mnie bliżej poznać zapraszam Cię na mój profil na Instagramie, gdzie codziennie dzielę się kulinarnymi inspiracjami i nie tylko 😉 Do zobaczenia!

Wpis zawiera linki afiliacyjne do programu Allegro Polecam – kupując bezpośrednio poprzez link wspierasz działanie mojej strony za co bardzo Ci dziękuję. Dzięki Twojemu wsparciu mogę się rozwijać i tworzyć dla Ciebie nowe przepisy.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *