Jajka faszerowane wędzonym łososiem
Jajka faszerowane wędzonym łososiem to jedna z moich ulubionych propozycji, którą serwuję zarówno na zwykłą kolację jak i na różnego rodzaju imprezy rodzinne. Szybka i bardzo smaczna!
Zapraszam!
Jajka faszerowane wędzonym łososiem
Składniki:
- 6-7 jajek ugotowanych na twardo
- opakowanie łososia wędzonego
- pół pęczka koperku (możesz użyć również suszonego ale zdecydowanie lepszy jest świeży)
- 2 łyżki majonezu
- pieprz
Jajka przekrój na połówki i wyjmij z nich żółtka. Łososia i koperek drobno posiekaj, żółtka rozgnieć widelcem, dodaj majonez, pieprz i wymieszaj.
Faszeruj połówki jajek.
Udekoruj koperkiem.
Smacznego!
Wypróbuj inne propozycje z mojego bloga z kategorii OKAZJE.
Jeśli chcesz mnie bliżej poznać zapraszam Cię na mój profil na Instagramie, gdzie codziennie dzielę się kulinarnymi inspiracjami i nie tylko 😉 Do zobaczenia!