jajka faszerowane wędzonym łososiem
Okazje,  Śniadania,  Wielkanoc

Jajka faszerowane wędzonym łososiem

Jajka faszerowane wędzonym łososiem to jedna z moich ulubionych propozycji, którą serwuję zarówno na zwykłą kolację jak i na różnego rodzaju imprezy rodzinne. Szybka i bardzo smaczna!
Zapraszam!

Jajka faszerowane wędzonym łososiem

Składniki:

  • 6-7 jajek ugotowanych na twardo
  • opakowanie łososia wędzonego
  • pół pęczka koperku (możesz użyć również suszonego ale zdecydowanie lepszy jest świeży)
  • 2 łyżki majonezu
  • pieprz

Jajka przekrój na połówki i wyjmij z nich żółtka. Łososia i koperek drobno posiekaj, żółtka rozgnieć widelcem, dodaj majonez, pieprz i wymieszaj.
Faszeruj połówki jajek.
Udekoruj koperkiem.

Smacznego!

jajka faszerowane wędzonym łososiem

Wypróbuj inne propozycje z mojego bloga z kategorii OKAZJE.

Jeśli chcesz mnie bliżej poznać zapraszam Cię na mój profil na Instagramie, gdzie codziennie dzielę się kulinarnymi inspiracjami i nie tylko 😉 Do zobaczenia!

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *