Pasta jajeczna ze szczypiorkiem
Prosta i bardzo szybka do wykonania pasta jajeczna ze szczypiorkiem to idealna opcja na kanapki na śniadanie czy kolację. Smakuje zarówno dzieciom jak i dorosłym. Spróbuj koniecznie!
Pasta ta jest idealna jeśli nie wiesz co zrobić z malowanymi jajkami, które zostały z Wielkanocy 😉
Pasta jajeczna ze szczypiorkiem
- 8 jajek ugotowanych na twardo
- 2 łyżeczki musztardy
- 2 łyżki majonezu
- łyżka jogurtu naturalnego
- pęczek szczypiorku
- pieprz, sól do smaku
Jajka posiekaj w kostkę, dodaj majonez, jogurt naturalny oraz posiekany szczypiorek.
Dopraw pieprzem i solą do smaku.
I tyle!
Proste i smaczne – najlepiej!
Wypróbuj inne śniadaniowe propozycje z mojego bloga – kliknij tutaj.
Jeśli chcesz mnie bliżej poznać zapraszam Cię na mój profil na Instagramie, gdzie codziennie dzielę się kulinarnymi inspiracjami i nie tylko 😉 Do zobaczenia!